Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Relevo: Milan överväger Greenwood

Sillybloggen

Mason Greenwood har inte spelat fotboll sedan han blev anklagad för försök till våldtäkt och misshandel i januari 2022. Nyligen kom beskedet att utredningen och åtalet mot Manchester United-stjärnan har lagts ned men 21-åringen är fortsatt avstängd av klubben på grund av en intern utredning som är pågående.

Framtiden är därmed oklar för Greenwood, och ett beslut från Manchester United väntas tas först i sommar. Tidigare rapporterar har gjort gällande att åsikterna går isär inom klubben huruvida man ska ge honom en andra chans eller inte.

Mycket talar dock för att karriären fortsätter utanför England.

Nu hävdar Relevo att AC Milan är en av klubbarna som följer Greenwood, då man uppskattar hans egenskaper som spelare. Samma uppgifter gör dock gällande att det fortfarande finns många frågetecken kring 21-åringen och hans framtid samtidigt som situationen är känslig. Men Milanoklubben håller i alla fall ögonen engelsmannen i nuläget, enligt rapporterna.

Annons

Relevo fyller i och menar att det mest troliga är att Greenwood, som har kontrakt med Manchester United till sommaren 2025, startar om sin karriär utomlands. Troligtvis från och med nästa säsong.

Publicerad 2023-04-15 23:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto