Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: City förbereder nytt avtal till Haaland - vill bli av med klausul

Sillybloggen

Erling Haalands intåg i Manchester City kan inte beskrivas som något annat än en total och fullständig succé. Norrmannen har sprutat in mål och det dröjde inte länge innan snacket om Real Madrid inleddes.

Enligt bland annat franska Téléfoot är Real Madrids plan att ersätta Karim Benzema med Erling Haaland och man ämnar att utnyttja den utköpsklausul som uppges aktiveras i Erling Haalands nuvarande avtal. Pep Guardiola har nekat till att en utköpsklausul finns i norrmannens avtal men The Athletic rapporterar att under sommaren 2024 aktiveras en klausul på 150 miljoner pund, motsvarande 1.9 miljarder kronor.

En summa som Real Madrid rapporteras vara redo att betala men nu ser Manchester City ut att planera ett motdrag. Under onsdagen skriver The Athletic att City förbereder ett nytt kontrakt till Haaland där utköpsklausulen stryks.

Annons

Erling Haaland sägs vara intresserad av att samtala om ett nytt kontrakt med Manchester City samtidigt som att en flytt till Real Madrid lockar, enligt The Athletic

Publicerad 2023-04-19 09:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto