Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle intresserat av João Félix – om Chelsea inte värvar honom permanent

Sillybloggen

João Félix är för tillfället på lån hos Chelsea från Atletico Madrid. Det rör sig om ett enkelt lån för portugisen, det vill säga att det inte finns någon frivillig eller obligatorisk klausul inkluderad i låneavtalet, men rapporter från de brittiska öarna har gjort gällande att Chelsea är månt om att se till att forwarden stannar i klubben permanent.

Enligt den spanska tidningen Diario AS har parterna förhandlat de senaste veckorna utan att nå en överenskommelse. För närvarande ska samtalen ligga på is.

Men det finns en annan klubb som lurkar i bakgrunden.

Diario AS fortsätter skriva att Chelsea Premier League-konkurrent Newcastle United är intresserat av portugisen. Skulle det inte bli någon fortsättning för Félix i Chelsea är Newcastle enligt uppgifterna redo att se till att han stannar i England genom att värva honom. Något som, enligt tidningen, talar i Newcastles fördel är att de just nu är på väg att säkra Champions League-spel för nästa säsong. Samtidigt vill Félix bort på grund av sin frostiga relation med Atletico Madrid-tränaren Diego Simeone.

Annons

Félix har noterats för två mål på 15 framträdanden för Chelsea sedan han anslöt på lån i januari.

Publicerad 2023-04-20 00:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto