Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Chelsea överväger Mané

Sillybloggen

Sadio Mané blev nyligen avstängd efter att ha slagit en lagkamrat i ansiktet, och enligt tysk media ser nye huvudtränare Thomas Tuchel ingen framtid för yttern i Bayern München. Nu kommer något chockartade uppgifter som kopplar ihop 31-åringen med en återkomst till Premier League.

Det är brittiska Football Insider som rapporterar att Chelsea överväger att att försöka värva Mané i sommar, ett intresse som har väckts till liv efter senaste tidens turbulens. Enligt uppgifterna är “The Blues” på jakt efter en ny forward till nästa säsong och då har blickarna alltså vänts mot den tidigare Liverpool-stjärnan.

Football Insider skriver vidare att Chelsea är hoppfullt om att kunna locka till sig Mané från Bayern München, som påstås vara redo att släppa stjärnan för mellan 27-35 miljoner pund (cirka 348-450 miljoner svenska kronor) vilket var summan man betalade för att köpa loss honom från Liverpool.

Annons

Chelsea väntas samtidigt göra sig av med Pierre-Emerick Aubameyang.

Totalt har Sadio Mané noterats för tolv mål samt fem assist på 34 matcher i Bayern-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-04-26 16:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto