Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Wolves överväger att förlänga med Diego Costa

Sillybloggen

Förre Atlético Madrid- och Chelsea-stjärnan Diego Costa, 34, anslöt inför den här säsongen till Wolverhampton och är så här långt noterad för ett mål på 20 framträdanden i Premier League. Efter säsongen går forwardens avtal ut, och därmed är spelarens framtid oviss. 

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att Wolves överväger att erbjuda Costa ett nytt ettårskontrakt, då klubbens tränare Julen Lopetegui sägs vara imponerad av forwardens sätt att vara på och utanför planen. Enligt tidningen tycker tränaren att Costas attityd och arbetsmoral smittar av sig på övriga spelare i laget, och att forwarden därmed har en viktig roll i lagets omklädningsrum.

Annons
Publicerad 2023-05-03 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto