Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Al Hilal intresserat av trio – för att locka Messi

Sillybloggen

Det stormar kring Lionel Messi i Paris Saint-Germain.

Förra veckan stängdes argentinaren av efter att ha åkt på en resa till Saudarabien, när han i själva verket skulle infinna sig på lagets måndagsträning.

Pratet om avstängningen har kombinerats med rykten om var Messi kommer spendera kommande säsong. Bland klubbarna som uppges intresserade finns FC Barcelona, Inter Miami och Al Hilal, som uppges ha presenterat ett monstererbjudande för 35-åringen.

Nu gör uppgifter gällande att Al Hilal, utöver den skyhöga lönen, har vidtagit fler åtgärder för att locka till sig argentinaren.

Enligt transfer-journalisten, Mohamed Bouhafsi, har klubben tagit kontakt med Messis tidigare lagkamrater, Jordi Alba och Sergio Busquets, för att locka till sig spanjorerna. Detta för att bidra i övertalandet av Lionel Messi.

Annons

Dessutom gör uppgifterna gällande att Al Hilal är intresserat av att värva Messis nuvarande lagkamrat, Marco Verratti. Ytterligare en värvning som skulle användas som ett sätt att övertyga Messi om att välja spel i klubben kommande säsong.

Sergio Busquets sitter på ett utgående kontrakt och hade således kunnat värvas på fri transfer. Kring Jordi Alba och krävs dock en övergångssumma, med tanke på att han har avtal även över kommande säsong.

Verrattis nuvarande kontrakt med det franska huvudstadslaget går ut sommaren 2026, men den senaste tidens turbulens ska enligt uppgifter ha fått italienaren att fundera över sin framtid i klubben.

Publicerad 2023-05-08 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto