Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pedro Porro på Real Madrids radar

Sillybloggen

Sommaren 2013 återvände Dani Carvajal till Real Madrid efter ett succéartat år i Bayer Leverkusen. Sedan dess har spanjoren gjort högerbacksplatsen till sin.

Men Carvajal har hunnit fylla 31 och konkurrenten, Lucas Vázquez, fyller 32 senare i sommar. Detta har fått Madrid-klubben att se över vilka alternativa arvtagare som finns på marknaden.

Enligt den spanska tidningen, Mundo Deportivo, har klubben tagit fram en lista över tänkbara kandidater.

Enligt uppgifterna innefattar listan bland annat Tottenhams Pedro Porro, som anslöt till London-laget i somras. Spanjoren har blandat och gett under sin debutsäsong i klubben, men ska trots allt värderas högt i klubben. Således är det inte säkert om klubben är intresserad av att släppa Porro inom den närmaste framtiden.

Annons

I övrigt återfinns Jeremie Frimpong, Juan Foyth och Reece James på listan över tänkbara högerbacksalternativ.

Sedan tidigare har Real Madrid värvat in högerbacken, Vincius Tobias, från Shakhtar Donetsk för tio miljoner euro, motsvarande 112 miljoner kronor. Men 19-åringen tillhör Real Madrid Castilla och ses som ett namn för framtiden.

Publicerad 2023-05-08 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto