Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tuchel har bett om Dembélé

Sillybloggen

Ousmane Dembélé har haft en krokig sejour i FC Barcelona. Fransmannen värvades som 20-åring, tilltänkt som ersättare för Neymar, men har plågats av skador och blandade prestationer och såg länge ut att lämna Barcelona.

Men den vindsnabbe yttermittfältaren blev kvar och skrev på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2024. Ett kontrakt som klubben uppges ha för avsikt att förlänga, men än så länge ligger samtalen på is. Något som har fått i gång spekulationerna om 25-åringens framtid på nytt.

Enligt uppgifter från den spanska tidningen, Sport, ska Thomas Tuchel vara en stor beundrare av sin före detta Dortmund-adept och den nuvarande Bayern-tränaren ska enligt uppgifterna ha bett Bayern-ledningen om att plocka in Dembélé under sommaren.

I Dembélés nuvarande kontrakt finns en utköpsklausul på 50 miljoner euro, motsvarande 560 miljoner kronor, som börjar gälla den första juli.

Annons

Enligt uppgifterna är Barcelona alltjämt inställt på att försöka förlänga fransmannens kontrakt och Xavi sägs gilla det han har sett av Dembélé under säsongen.

Sedan tidigare har bland annat Newcastle, Chelsea och Manchester United uppgetts vara ute efter Dembélé under sommaren.

Publicerad 2023-05-08 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto