Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Napoli förhandlar om nytt avtal med Osimhen

Sillybloggen

Victor Osimhen har gjort stor succé i Napoli under säsongen och uppges finnas på radarn hos några av Europas största klubbar.

Men nu rapporterar klubbens radiokanal, Radio Kiss Kiss Napoli, att klubben har inlett förhandlingar med nigerianen över att förlänga det nuvarande kontraktet, som löper ut sommaren 2025.

Radiokanalen har en speciell överenskommelse med klubben, som innebär att de får tillgång till exklusiv information och uppgifterna går i linje med de uttalanden som klubbpresidenten Aurelio De Larentiis har gjort tidigare.

De Laurentiis har meddelat supportrarna att klubben inte har för avsikt att släppa sin juvel under sommaren och en kontraktsförlängning hade inneburit att klubben kan bygga vidare på sin Serie A-triumf.

Annons

Bland klubbarna som sägs vara intresserade av Osimhen finns bland annat Manchester United, Bayern München, Paris Saint-Germain och Chelsea.

Publicerad 2023-05-09 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto