Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Napoli vill förlänga med Spalletti

Sillybloggen

Luciano Spalletti anses av många vara en av hjärnorna bakom Napolis Serie A-triumf. Men 64-åringens kontrakt löper ut sommaren 2024 och nu gör uppgifter gällande att klubbpresident, Auerlio De Laurentiis, gör allt i sin makt för att behålla sin succétränare.

Det är den italienska tidningen Corriere dello Sport som menar att klubben vill förlänga kontraktet med ytterligare två år. Det kan möjligen även ingå ytterligare ett optionsår i det nya kontraktsförslaget.

Detta är något som kommer diskuteras i samtal som inte har inletts ännu. Enligt uppgifterna ska Spalletti även vilja veta hur klubbens ambitioner för de kommande säsongerna ser ut innan han kritar på ett nytt avtal.

Spalletti anslöt till Napoli sommaren 2021 och har sedan dess fört klubben till sin första ligatitel på 33 år.

Annons
Publicerad 2023-05-10 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto