Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AS: Liverpool och PSG utmanar om Guimarães

Sillybloggen

Bruno Guimarães har gjort stor succé i Premier League sedan han gick till Newcastle för över en halv miljard. Nu verkar det som att brassens insatser har väckt intresse bland andra toppklubbar.

AS hävdade i onsdags att Barcelona ser 25-åringen som en potentiell ersättare till Sergio Busquets. Enligt samma tidning är även Liverpool och Paris Saint-Germain intresserade av att värva Guimarães.

Vidare menar AS att Liverpool är redo att lägga ett bud värt 100 miljoner euro (drygt 1,1 miljarder svenska kronor) för att köpa loss den bollskicklige mittfältaren. Men samtidigt som intresset växer anser Newcastle att Guimarães är en nyckelspelare i deras truppbygge och därför väntas man erbjuda honom ett nytt, förbättrat kontrakt inom kort.

Totalt har Bruno Guimarães gjort nio mål samt sex assist på 53 matcher i Newcastle-tröjan. På meritlistan finns även tio landskamper för Brasilien.

Annons
Publicerad 2023-05-11 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto