Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kanté bekräftar - vill stanna i Chelsea

Sillybloggen

Chelsea-stjärnan N’Golo Kanté, 32, sitter på ett utgående avtal och spekuleras vara aktuell för en flytt till en ny klubb i sommar. Det har publicerats uppgifter om intresse från Arsenal, Barcelona och Liverpool, men nu ger Kanté sin syn på saken och är tydlig med att han helst vill stanna i London-klubben.

– Jag vill vara en del av Chelseas framtid. Det är ett spännande projekt. Tyvärr har vi inte varit på Chelseas nivå den här säsongen, men vi vill nå framgång igen. Vi får se var jag kommer vara, men jag hoppas att det är här, säger fransmannen i en intervju med Football Daily.

Kanté kom till Chelsea från Leicester under 2016 och har under den här säsongen haft skadeproblem. Han har missat stora delar av säsongen och är noterad för nio framträdanden. Totalt sett har han gjort 269 matcher med Chelsea och har både varit med och vunnit Premier League och Champions League.

Annons
Publicerad 2023-05-11 17:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto