Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Record: Liverpool planerar bud på Ugarte

Sillybloggen

Att Liverpool kommer försöka värva ett helt gäng nya mittfältare i sommar är ingen hemlighet vid det här laget. Jürgen Klopp och hans sportsliga ledning kopplats ihop med en rad namn, och främst uppges man vara nära att göra klart med Alexis Mac Allister från Brighton.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Merseysideklubben närmar sig ytterligare en mittfältare.

Det är portugisiska Record som hävdar att Liverpool är redo att lägga ett första bud på Manuel Ugarte. Den 22-årige Sporting-mittfältaren påstås ha en utköpsklausul på 52,2 miljoner pund (cirka 675 miljoner svenska kronor) inskriven i sitt kontrakt, men tidningen skriver inte om Liverpool är redo att möta klausulen eller om man kommer lägga ett lägre förstabud.

Record hävdar vidare att Ugarte den här veckan ska träffa Sportings ledning för att diskutera sin framtid i klubben. 22-åringens agent Jorge Chijane har nyligen uttalat sig om uruguayanens framtid:

Annons

– Liverpool? Det är mycket snack. Men det handlar inte bara om en klubb, det finns fler. Det finns många möjligheter på bordet. Jag är nästan säker på att han inte kommer att stanna, det är säkert att han kommer lämna Sporting. Jag tror att situationen kommer att ha löst sig inom 15 dagar, sa Chijane till O Jogo.

Totalt har Manuel Ugarte gjort ett mål samt tre assist på 83 matcher för Sporting sedan han värvades från Famalicão 2021. På meritlistan finns även åtta landskamper för Uruguay.

Publicerad 2023-05-11 11:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto