Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Barça väntar på grönt ljus för Martinez

Sillybloggen

FC Barcelonas finansiella svårigheter sätter sina spår i klubbens värvningsstrategi. Men nu uppges klubben ha goda förhoppningar om att lyckas plocka in en mittbacksförstärkning under sommarfönstret.

Enligt uppgifter från transfer-journalisten Fabrizio Romano är Barcelona övertygande om att de kommer få grönt ljus för att plocka in Athletic Clubs Iñigo Martinez under sommaren.

Enligt uppgifterna har Martinez redan genomgått en läkarundersökning i Barcelona och sägs vara överens om ett avtal, som sträcker sig till sommaren 2025.

Mittbacken sitter på ett utgående avtal med den baskiska klubben och kommer således ansluta på fri transfer, något som varit en av premisserna för en värvning.

Romano uppger även att Barcelona är hoppfull om att få ett godkännande för kontraktsförlängningen av Gavi. Något som hade gjort 18-åringen till en del av förstalaget efter att det nya kontraktet avslogs av La Liga tidigare under säsongen.

Annons
Publicerad 2023-05-16 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto