Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leeds med i jakten på Milner

Sillybloggen

James Milner är på väg att lämna Liverpool efter åtta framgångsrika säsonger på Anfield. Uppgifter har tidigare gjort gällande att den tidigare landslagsspelaren för England är så gott som klar för Brighton till kommande säsong.

Men nu hävdar Daily Mail att Milners moderklubb, Leeds United, är intresserat av att knyta till sig 37-åringen.Enligt uppgifterna har Milner flera erbjudanden på bordet och Brighton ses alltjämt som favorit till att knyta till sig Milner under det kommande övergångsfönstret. Men Leeds sägs vara med i kampen.

En av premisserna för att det ska vara aktuellt med en flytt till Elland Road sägs dock vara att klubben lyckas hålla sig kvar i Premier League, där laget har en poäng upp till Everton på säker mark med två omgångar kvar att spela.

Milner kom fram i Leeds akademi, men lämnade klubben 2004 för spel i Newcastle.

Annons
Publicerad 2023-05-16 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto