Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Utländskt intresse för Ghoddos

Sillybloggen

Saman Ghoddos lämnar Brentford när kontraktet går ut efter säsongen. Har det rapporterats om intresse från bland annat Malmö FF, men nu ser den allsvenska serieledaren ut att få konkurrens från annat håll.

Enligt uppgifter från Expressen finns det utländskt intresse för 29-åringen. Intresset sägs enligt källor till Expressen komma från MLS, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten. Dessutom uppges klubbar i The Championship ha hört sig för kring Ghoddos tillgänglighet.

Ghoddos innehar ett asiatiskt pass (Iran), vilket hade underlättat en flytt till någon av klubbarna i Qatar, Saudiarabien eller Förenade Arabemiraten. Detta eftersom han då inte tar upp en utländsk plats i truppen.

Men Malmö FF följer alltjämt Ghoddos situation och klubbens tekniska chef, Anders Georgson, sa bland annat följande i Fotbollskanalens deadline day-sändning tidigare under våren.

Annons

– Det är klart han gör (finns med i någon form av tankeverksamhet). Det är en spelare som konstigt nog aldrig spelat i MFF, och det borde han ha gjort. Han är från stan, och vi har mött honom många gånger. Han har varit duktig ända från ungdomsåren, men har tagit en lite annorlunda resa i karriären.

Publicerad 2023-05-16 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto