Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Macario nära Chelsea – ersätter Harder

Sillybloggen

Pernille Harder och Magdalena Eriksson sitter på ett utgående kontrakt med Chelsea och Fotbollskanalen kunde avslöja att det är Bayern München som är den nya klubbadressen, dessutom skrev Evening Standard att duon har meddelat lagkamraterna att man lämnar för den tyska ligan.

Men Chelsea har inte legat på latsidan när det kommer till sommarens transferfönster. Enligt Tom Garry, engelsk journalist på The Telegraph, meddelade Emma Hayes under en presskonferens att man till stora delar har satt truppen inför kommande säsong.

Dessutom var The Athletic först med att meddela att Lyon-anfallaren, som är skadad just nu, Catarina Macario kommer att bli Pernille Harders ersättare. Det enda som återstår för 23-åringen är den medicinska delen, detta då hon för återhämtar sig för en korsbandsskada.

Sedan tidigare har Fotbollskanalen avslöjat att Nicky Evrard är klar för klubben, något som sedan bekräftades. Dessutom blev det under tisdagen officiellt att Sjoeke Nüsken skriver på ett långtidskontrakt med Chelsea.

Annons
Publicerad 2023-05-17 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto