Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan förhandlar om Loftus-Cheek

Sillybloggen

Ruben Loftus-Cheek, 27, har fått sparsamt med speltid den här säsongen och har pekats ut som en av spelarna som kan lämna Chelsea i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns italienskt intresse för den mångsidige mittfältaren.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Milan för konkreta samtal om att värva Loftus-Cheek. Enligt uppgifterna är 27-åringen ett prioriterat mål för Serie A-jätten, som vill bygga om sitt mittfält till nästa säsong.

Romano hävdar vidare att Loftus-Cheek själv är angelägen om att få till en flytt till Milan, och därmed flyter förhandlingarna på bra för tillfället. Engelsmannen har ett år kvar på sitt kontrakt i sommar och klubbarna behöver därför enas om en övergångssumma.

Totalt har Ruben Loftus-Cheek gjort 13 mål samt 18 assist på 152 matcher i Chelsea-tröjan sedan han blev uppflyttad till a-laget efter att ha gått igenom akademin. Han kom till klubbens ungdomslag redan 2004.

Annons

På meritlistan finns dessutom tio landskamper för England.

Publicerad 2023-05-18 20:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto