Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Milan prioriterar anfallare – tre namn aktuella

Sillybloggen

Milan har sedan tidigare uppgetts vara ute efter att förstärka anfallet under sommarens övergångsfönster. Olivier Giroud har redan förlängt sitt kontrakt, men Milan-ledningen sägs vara ute efter ett yngre, mer långsiktigt alternativ, som komplement.

Nu gör uppgifter från Gazzetta dello Sport gällande att det finns tre namn som kan bli aktuella för Milano-laget.

Namnet som sägs vara högsta prioritet är West Hams Gianluca Scamacca, som har haft ett kämpigt år. 24-åringen anslöt till Premier League för 40 miljoner euro, motsvarande 457 miljoner kronor, från Sassuolo under sommaren.

Men uteblivna prestationer och segdragna knäproblem har gjort att det har stannat vid tre mål på 16 ligaframträdanden och nu kan alltså Milan göra ett försök för att locka tillbaka landslagsanfallaren till Serie A på nytt.

Gazzetta dello Sport uppger dock att Milan-ledningen först och främst vill ta reda på hur allvarliga Scamaccas knäproblem är och om de skulle kunna vara återkommande.

Annons

Utöver Scamacca nämns även Red Bull Salzburgs Noah Okafor som ett möjligt alternativ. Prislappen för Okafor sägs landa på ungefär 20 miljoner euro, motsvarande 229 miljoner kronor. Men enligt uppgifterna kan Milan vänta konkurrens från RB Leipzig kring en värvning av Okafor.

Utöver de två anfallslöftena nämns även Alvaro Morata som en alternativ anfallsförstärkning. Spanjoren ses som en garanti, men de ekonomiska anspråken kan försvåra en sommartransfer.  

Publicerad 2023-05-20 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto