Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool och Mac Allister nästan helt överens

Sillybloggen

Liverpool rapporteras jobba hårt för att värva Brighton & Hove Albions argentinske världsmästare Alexis Mac Allister, 24, i sommar. Nyligen rapporterade Tyc Sports att den engelska storklubben erbjudit ett femårskontrakt till spelaren, samtidigt som parterna uppgavs vara detaljer från att komma överens om spelarkontraktet.

Nu uppger även transfer-journalisten Fabrizio Romano att Liverpool och Mac Allister nästan är helt överens om de personliga villkoren. Samtidigt skriver journalisten att Brighton har en fast prislapp, och därmed sägs det inte vara något problem för klubbarna att komma överens.

Tidigare har även Tuttomercatoweb skrivit att klubbarna är eniga om en övergångssumma. Mac Allister har i grunden kontrakt med Brighton till sommaren 2025. Han kom till klubben under 2019.

Chelsea, Manchester City och Manchester United har också, under det senaste året, kopplats ihop med Mac Allister, men ser nu av olika anledningar inte ut att ro en övergång i hamn.

Annons
Publicerad 2023-05-20 18:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto