Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tränaren ger Zubimendi-besked: "Han vill stanna"

Sillybloggen


Martin Zubimendi var under lördagskvällen det mittfältsnav som Real Sociedad lutade sig mot när FC Barcelona besegrades på Camp Nou med 2-1. En seger som innebär att det baskiska laget tar ett stort steg mot en säkrad Champions League-plats inför kommande säsong.

Just en säkrad Champions League-biljett kan bli en viktig del för Real Sociedad, om man vill behålla sin mittfältsjuvel.

– Den här segern tar oss närmare Champions League. Jag vet vad Zubimendi tänker och vill. Jag har inga tvivel på att han vill spela med oss i Champions League nästa säsong. Zubimendi har kontrakt med oss, det är det bästa stället han kan vara på och han vill stanna hos oss, förklarade Sociedad-tränaren Imanol Alguacil enligt Marca efter segern i Katalonien.

Zubimendis imponerande insatser har dragit till sig intresse från bland annat Arsenal och just Barcelona, där Zubimendi pratas om som en potentiell ersättare till Sergio Busquets, som lämnad efter säsongen.

Annons
Publicerad 2023-05-21 08:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto