Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Kravet på Man United - för att köpa loss Sabitzer

Sillybloggen

Manchester United lånade in Marcel Sabitzer som en krislösning i vintras i samband med att Christian Eriksen ådrog sig en långtidsskada. Den österrikiske mittfältaren har imponerat sedan dess och är noterad för tre mål samt en assist på 18 matcher i den röda tröjan.

29-åringens låneavtal löper ut efter säsongen och då är tanken att han ska återvända till Bayern München. Ingen köpoption finns inkluderad i kontraktet vilket innebär att klubbarna måste förhandla om en permanent övergång ska ske.

Tyska Sky uppger att Manchester United är intresserat av att köpa loss Sabitzer i sommar, och då har man fått en prislapp på 22 miljoner pund (knappt 290 miljoner svenska kronor). Det återstår att se ifall Premier League-giganten är redo att möta den summan.

Marcel Sabitzer är för tillfället skadad och missar resten av säsongen. Hans kontrakt med Bayern München sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2023-05-23 07:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto