Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Jones lägger handskarna på hyllan

Sillybloggen

Tidigare Liverpool-keepern Brad Jones, som tillhörde den engelska storklubben mellan 2010 och 2015, lägger handskarna på hyllan – efter en lång spelarkarriär.

“Det är dags för mig att hänga upp mina handskar och avsluta min långa resa som har tagit mig runt i världen de senaste 25 åren. Jag har gjort det jag bara kunde drömma om som en ung pojke i Perth. Jag har haft förmånen att spela tillsammans med några av de bästa spelarna i världen och jobba ihop med några fantastiska tränare som har hjälpt mig på vägen”, skriver 41-åringen bland annat på Instagram.

Jones sista klubb blev Perth i Australien, och dessförinnan tillhörde han flera engelska klubbar, som Liverpool och Middlesbrough, samt NEC Nijmegen, Feyenoord och Al-Nassr.

Flest matcher, under sin karriär, gjorde han med Al Nassr, och totalt sett blev det 27 framträdanden med Liverpool, samtidigt som han var med och vann ligacupen 2012.

Annons

Vidare blev Jones noterad för sex A-landskamper med Australien.

Publicerad 2023-05-24 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto