Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: United följer Adams

Sillybloggen

Manchester United vill värva minst en världsklassmittfältare till nästa säsong, enligt samstämmiga uppgifter i brittisk media. Declan Rice, Mason Mount och Adrien Rabiot är spelare som har nämnts tidigare.

Nu kastas ytterligare ett namn in i leken.

Football Insider uppger att Manchester United följer Tyler Adams. Enligt uppgifterna har Leeds “ingen chans” att behålla den 24-årige mittfältaren ifall man åker ur Premier League, och skulle degraderingen bli ett faktum kommer flera klubbar hugga på amerikanen – bland annat United-tränaren Erik ten Hag.

Att köpa loss Adams skulle i så fall kosta omkring 35 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor, enligt uppgifterna. Det återstår att se ifall Leeds, som är nästjumbo inför sista omgången, lyckas säkra ett nytt kontrakt när Premier League ska avgöras på söndag.

Annons

Totalt har Tyler Adams, som har kontrakt till 2027, spelat 26 matcher i Leeds-tröjan sedan han värvades från RB Leipzig förra året. På meritlistan finns dessutom 36 landskamper för USA.

Publicerad 2023-05-26 17:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto