Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Galatasaray visar intresse för Paredes

Sillybloggen

Leandro Paredes är utlånad till Juventus för tillfället. Samstämmiga medieuppgifter har dock gjort gällande att den italienska storklubben inte kommer att köpa loss mittfältaren, som därmed väntas återvända till Paris Saint-Germain i sommar.

I alla fall tillfälligt.

Relevo har tidigare hävdat att PSG är berett att släppa Paredes, som har kontrakt till 2024, för “nästan ingen kostnad alls”. Detta för att argentinaren lättare ska kunna välja och vraka bland sina alternativ – och var han helst vill fortsätta sin karriär. Kan kan det öppna upp för en något oväntad flytt.

Calciomercato uppger nu nämligen att Galatasaray är intresserat av att värva Paredes. Den turkiska storklubben sägs vilja utnyttja situationen och att det för tillfället inte är så stort intresse för 28-åringen, som var med och vann VM-guld med Argentina i vintras, efter en svag säsong i Juventus.

Annons

Totalt har Leandro Paredes gjort tre mål samt tio assist på 117 matcher i PSG-tröjan sedan han värvades från Zenit St. Peterburg 2019. Tidigare i karriären har han bland annat representerat Boja Junior, Roma och Empoli.

Publicerad 2023-05-26 23:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto