Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mina bekräftar - lämnar Everton

Sillybloggen

Yerry Mina, som sitter på ett utgående avtal, lämnar Everton efter säsongen.

Colombianen går nu ut, via Instagram, och meddelar att söndagens match mot Bournemouth på hemmaplan blir hans sista med Liverpool-klubben i Premier League.

– Hej Toffees, jag hoppas att ni mår bra. Jag har ett meddelande och en inbjudan till er. Under söndagen spelar jag min sista match för Everton Football Club. Det är dags att säga hejdå efter fem år tillsammans. Jag vill säga tack, för ert stöd och för er kärlek. Det har varit ett privilegium och en ära att bära den här tröjan och representera er. Av den anledningen bjuder jag in er alla till att delta i den här “sista dansen” på Goodison Park, den sista striden som vi ska utkämpa. Vi behöver er, för tillsammans ska vi stanna i Premier League, där den här fantastiska klubben alltid ska vara. Det kommer att bli ett speciellt ögonblick, fullt av känslor och minnen., säger han i ett videoklipp på Instagram.

Annons

28-åringen kom till Everton från Barcelona, och är den här säsongen noterad för sju framträdanden. Totalt sett har han gjort 98 matcher med Everton under de senaste åren.

Inför den sista omgången i dag är Everton på 17:e-plats med två poäng ner till Leicester City och Leeds United under nedflyttningsstrecket i Premier League.

Publicerad 2023-05-28 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto