Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Inter i samtal med Nacho

Sillybloggen

Nacho Fernández kontrakt med Real Madrid löper ut under sommaren. Men efter 22 år i klubben inget kommunicerats kring en eventuell förlängning av avtalet.

Nu uppger transfer-journalisten Fabrizio Romano att italienska Inter har kontaktat den spanska försvararen. Enligt uppgifterna handlar samtalen om eventuella villkor för ett kontraktsförslag, som ska presenteras under sommaren.

Romano uppger även att det inte har kommit något grönt ljus kring en förlängning och således kan Nacho lämna klubben, som han fostrats i.

Under säsongen har Nacho agerat som lagkapten för Real Madrid, när han väl har spelat. Detta eftersom klubben har som policy att spelaren som varit i klubben under längst tid ska bära lagkaptensbindeln.

Under åren har Nacho framför allt spelat som mittback. Men han har även gjort sig känd som den ultimata truppspelaren, då han vid flera tillfällen även har vikarierat som både höger- och vänsterback.

Annons
Publicerad 2023-05-30 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto