Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham dumpar Danjuma

Sillybloggen

Tottenham tog i januari in Arnaut Danjuma, 26, på lån från Villarreal över resten av säsongen. Affären benämndes som en kapning i England, då den offensive spelaren först uppgavs vara detaljer från att skriva på för Everton – efter att ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen – men i stället blev det en blixtvändning i sista stund och en flytt till London.

Nu uppger transfer-journalisten Fabrizio Romano att Tottenham inte kommer att utlösa den överenskomna köpoptionen på 27 miljoner pund, motsvarande 363 miljoner svenska kronor för en permanent övergång, vilket gör att spelaren nu lämnar klubben.

Danjuma rapporteras återvända till Villarreal, men uppges samtidigt vara aktuell för en flytt till en annan klubb i sommar. Han sägs ha intresse från Premier League, Bundesliga och Ligue 1.

26-åringen, som i grunden har kontrakt med Villarreal till sommaren 2026, blev noterad för två mål på tolv framträdanden med Tottenham.

Annons
Publicerad 2023-05-31 16:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto