Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Gigovic stannar i Midtjylland

Sillybloggen

Armin Gigovic har gjort ett mål på 27 matcher för FC Midtjylland sedan han anslöt till klubben på lån i januari. 21-åringen tillhör egentligen ryska Rostov, men eftersom Fifa har tagit beslut om att utländska spelare i Ryssland får pausa sina kontrakt till och med sommaren 2024 är mittfältaren “fri” att spendera karriären på annat håll fram tills dess.

Låneavtalet med den danska klubben går ut i slutet av juni, men nu står det klart att vistelsen i grannlandet blir längre än så. På söndagen meddelar nämligen Midtjylland att Gigovic blir kvar i ytterligare ett år, fram till nästa sommar.

– Vi har varit oerhört nöjda med “Gigo”. Efter ett halvår i Superligan kan vi tydligt se hans potential. Nu har vi lärt känna honom bättre och sett vilken inverkan han har på vår spel. Samtidigt passar han som person in bra i klubbens värdegrund, säger sportchef Svend Graversen i ett uttalande.

Huvudpersonen själv:

– Midtjylland är en riktigt bra klubb som passar mig bra. Vi har stora ambitioner och mål, och det är något som har lockat mig. Jag ser fram emot att fortsätt min resa här och bidra med energi och kvalitet till laget.

Annons

Armin Gigovics kontrakt med Rostov sträcker sig till sommaren 2025.

Publicerad 2023-06-04 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto