Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Aubameyang redo att offra lön för Barça-återkomst

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyang lämnade Barcelona förra sommaren för en flytt till Chelsea. Tiden i de blåa delarna av London har dock varit floppartad så här långt, och nu kommer uppgifter som gör gällande att 33-åringen – som har ett år kvar på sitt kontrakt – vill bort.

Sport uppger att Aubameyang är fullt fokuserad på att försöka återvända till Barça i sommar. Enligt tidningen jagas forwarden av Galatasaray och klubbar i Saudiarabien, men huvudpersonen själv är redo att acceptera en lägre lön samt sparsamt med speltid för att få återvända till Camp Nou.

Enligt tidigare rapporter är Barcelona villigt att ta tillbaka Aubameyang som backup till Robert Lewandowski. Men det är under förutsättning att affären i stort sett sker gratis, och att de ekonomiska förutsättningarna är gynnsamma för den katalanska storklubben.

Totalt har det blivit tre mål på 21 matcher i Chelsea-tröjan för Pierre-Emerick Aubameyang, som tidigare i karriären har representerat Dijon, Lille, Monaco, Saint-Ètienne, Milan, Borussia Dortmund och Arsenal.

Annons
Publicerad 2023-06-04 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto