Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG i kontakt med Nagelsmann

Sillybloggen

Tidigare i veckan uppgav L’Equipe och RMC Sport att Paris Saint-Germain har tagit beslut om att bryta med huvudtränare Christophe Galtier, som anslöt förra sommaren. Detta trots att han förde huvudstadsklubben till Ligue 1-titeln i år.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att en potentiell ersättare har pekats ut.

Foot Mercato uppger att PSG är intresserat av att anställa Julian Nagelsmann som ny huvudtränare. Tysken, som oväntat fick sparken av Bayern München i våras, ska redan vara i diskussion med klubbens ledning om en gemensam framtid och konkreta samtal väntas inom kort.

Enligt uppgifterna vill PSG att Thierry Henry ansluter som assisterande tränare.

Senare under söndagen följde L’Equipe upp med samma uppgifter. Enligt den ansedda tidningen är Nagelsmann PSG:s prioritet och parterna är i långtgående samtal med varandra, och känslan i samtalen sägs vara positiv och gå “snabbt fram”.

Annons

Tidigare har Roma-tränaren José Mourinho, Bayer Leverkusens Xabi Alonso och Luis Enrique uppgetts vara kandidater till att ta över efter Galtier.

Publicerad 2023-06-04 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto