Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Postecoglou vill bygga om Spurs - tolv spelare kan lämna

Sillybloggen

Samstämmiga rapporter i brittisk press gör gällande att Ange Postecoglou kommer ta över som ny huvudtränare för Tottenham inom kort. Enligt uppgifterna har 57-åringen, som köps loss från Celtic, skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att australiensaren, tillsammans med den sportsliga ledningen, planerar en rejäl utrensning följt av en ombyggnation truppmässigt.

The Telegraph hävdar att upp till tolv spelare kan komma att lämna Spurs i sommar. Hugo Lloris har meddelat att han vill bort från Londonklubben för ett nytt äventyr, och han är en av spelarna som väntas få grönt ljus att söka sig vidare när transferfönstret öppnar.

Vidare uppger samma tidning att Harry Kane, som jagas av Manchester United och Real Madrid, kan komma att säljas då han bara har ett år kvar på sitt kontrakt. Anledningen är att Postecoglou vill påbörja arbetet med att forma truppen enligt det som ska utgöra “framtidens Tottenham”. Då kan forwardsstjärnan komma att säljas då hans långsiktiga framtid i London är osäker.

Annons

Ivan Perisic, Davinson Sanchez och Ryan Sessegnon kan också komma att säljas, enligt The Telegraph. Dessutom är Tottenham redo att lyssna på bud för Ben Davies och Eric Dier. Vidare kommer Arnaut Danjuma och Clement Lenglet återvända till Villarreal respektive Barcelona när deras låneavtal går ut sista juni.

Giovani Lo Celso, Sergio Reguilon och Harry Winks är spelare som senaste åren haft mindre tongivande roller i Tottenham, och klubbens ambition är att dumpa samtliga i trion.

Det återstår att se hur hårt Ange Postecoglou är villig att gå fram under sin ombyggnation. Tolv spelare riskerar alltså att få lämna men det är samtidigt oklart om Spurs är villiga att släppa så många samtidigt, snarare kan det bli tal om sju till åtta avsked i sommar.

Publicerad 2023-06-05 23:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto