Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Equipe: Manchester United nära Disasi

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en rad nyförvärv inför nästa säsong. På önskelistan finns framför allt en ny forward och en central mittfältare, men även en ny målvakt – samt en ny mittback.

Nu hävdar franska L’Equipe att Manchester United är nära att värva Axel Disasi. Enligt uppgifterna är Premier League-giganten överens med den 25-årige Monaco-mittbacken om villkoren för ett personligt kontrakt, och spelaren själv vill flytta till Old Trafford.

Samma tidning menar att inga formella förhandlingar har inletts mellan klubbarna ännu. Monaco hoppas dock att man ska kunna sälja Disasi för mellan 40 och 50 miljoner euro, cirka 465 och 580 miljoner kronor. Känslan är dock att Manchester United inte skulle ha några problem att betala en sådan summa.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger samtidigt att Axel Disasi är Manchester Uniteds plan B. Klubbens prioriterade alternativ på mittbackspositionen är fortfarande Napoli-stjärnan Kim Min-jae, men skulle sydkoreanen inte ansluta är Monaco-backen alltså högaktuell för en flytt.

Annons

Totalt har Axel Disasi spelat 129 matcher i Monaco-tröjan sedan han anslöt från Reims. På meritlistan finns även tre landskamper för Frankrike.

Publicerad 2023-06-07 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto