Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Equipe: PSG utmanar om Gündogan

Sillybloggen

Ilkay Gündogan har ett utgående kontrakt med Manchester City och går därmed en oviss framtid till mötes. Den regerande Premier League-mästaren har erbjudit 32-åringen ett nytt kontrakt, samtidigt som han enligt tidigare rapporter jagas av både Barcelona och Arsenal.

Nu ger sig ytterligare en klubb in i jakten.

Franska L’Equipe uppger att Gündogan är ett av Paris Saint-Germains mittfältsmål inför sommarens transferfönster. Enligt tidningen har PSG dock fått besked att Barcelona i nuläget är favorit att knyta till sig tysken.

Totalt har Ilkay Gündogan gjort 60 mål samt 40 assist på 303 matcher i Manchester City-tröjan sedan han anslöt från Borussia Dortmund 2016. På meritlistan finns även 17 mål på 66 landskamper för Tyskland.

Annons
Publicerad 2023-06-08 16:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto