Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Saudiskt intresse för Mauro Icardi

Sillybloggen

Den saudiska ligan har gått på en värvningsoffensiv under 2023. Cristiano Ronaldo och Karim Benzema har redan anslutit till saudiska klubbar och spelare som N’Golo Kanté, Sergio Ramos, Pierre-Emmerick Aubameyang – med flera – sägs även de ha erbjudande.

Nu har ytterligare ett namn tillkommit listan med spelare som har erbjudanden. Transferjournalisten Fabrizio Romano rapporterar under lördagskvällen att den tidigare Inter- och Paris Saint-Germain-anfallaren Mauro Icardi är av intresse för saudiska Al-Taawoun FC och är på väg att ge argentinaren ett muntligt erbjudande.

Övergången uppges än så länge vara i ett tidigt stadie. Icardi ägs fortfarande av PSG och tillbringade den gångna säsongen i turkiska storklubben Galatasaray, en klubb han sägs ha trivts väldigt bra i.

Därmed återstår det att se vad Icardi beslutar sig för och om Al-Taawoun och PSG kan komma överens om en övergång, om 30-åringen bestämmer sig för spel i Saudiarabien.

Annons

Icardi noterades för 22 mål och sju assist på 24 framträdanden i den turkiska högstaligan den här säsongen när Galatasaray tog guld.

Publicerad 2023-06-10 22:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto