Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK vill förlänga med Thill

Sillybloggen

AIK tog förra sommaren in mittfältaren Vincent Thill, 23, på lån från ukrainska Vorskla Poltava fram till i sommar, och sedan dess har mittfältaren fått gott om speltid i allsvenskan.

Nu går snart lånet ut, och under söndagskvällen rapporterar Expressen att AIK vill behålla Thill, och att parterna för samtal om att förlänga lånet med ett år.

– Vi började prata för ett par dagar sen. Låt oss se vad som händer, vi kanske förlänger lånet med ett år, säger spelaren till tidningen.

Efter Rysslands invasion av Ukraina i fjol har utländska spelare i Ryssland och Ukraina fått tillåtelse att pausa sina kontrakt för att spela i andra klubbar, och i slutet av maj gav Fifa ett nytt besked om att det gäller i ytterligare ett år till den 30 juni 2024.

Thill är i år noterad för åtta framträdanden i allsvenskan. Förra säsongen stod han för elva framträdanden med AIK i svensk fotbolls finrum.

Annons
Publicerad 2023-06-11 22:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto