Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal förbereder nytt bud på Rice - kan betala 1,3 miljarder

Sillybloggen

Arsenal är på jakt efter en mittfältare. Till en början verkade klubben vara mån om att värva Brightons mittfältsdiamant Moisés Caicedo. Men de senaste veckorna har klubben ställt in siktet på West Ham-kaptenen Declan Rice.

West Hams ägare David Sullivan bekräftade efter att klubben vann Europa Conference League att man lovat Rice en försäljning i sommar. Enligt brittiska medier är Arsenal det hetaste spåret.

Fjolårstvåan ska i dagarna fått ett bud om 80 miljoner pund plus bonusar nekat. Nu uppger Daily Mail att klubben förbereder ett andra, förbättrat bud. Det budet ska enligt tidningens uppgifter landa på 100 miljoner pund.

Det som kan komma att bli problemet med det nya budet är dock inte summan. Utan problemet ska vara att West Ham vill ha den garanterade delen av pengarna, det vill säga den delen av budet som inte är bonusar, i två betalningar innan 2025. Arsenal, i sin tur, vill betala över längre tid.

Annons

Samtidigt ska Arsenal vara villigt att inkludera spelare i sitt bud. Forwarden Eddie Nketiahs namn nämns som ett möjligt namn att gå i den andra riktningen.

Chelsea och Manchester City sägs även de vara intresserade av Rice. Men där ska intresset inte vara lika stort som Arsenals.

Publicerad 2023-06-15 23:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto