Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barça muntligt överens om Roque-affär

Sillybloggen

FC Barcelona har kopplats ihop med Vitor Roque i över ett års tid. I dagarna uppgav transferspecialisten Fabrizio Romano att den katalanska storklubben var överens med 18-åringen om de personliga villkoren för ett kontrakt, samt att nya samtal med Athletico Paranaense var planerade att äga rum.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att ett genombrott har skett i förhandlingarna.

Mundo Deportivo hävdar på söndagen att Barcelona och Athletico Paranaense är muntligt överens om en övergång för Roque och att parterna har nått ett principavtal. Enligt uppgifterna kommer Barça att betala 35 miljoner euro (cirka 408 miljoner svenska kronor) plus tio miljoner euro (ungefär 116 miljoner kronor) i bonusar för den unge brassen.

Vidare menar Mundo Deportivo att övergången väntas slutföras i slutet av nästa vecka, och därefter kommer Roque genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan han kan titulera sig en Barcelona-spelare. 18-åringen är som sagt redan överens med Barça om ett kontrakt som sträcker sig till 2028, enligt den spanska tidningen.

Annons

Totalt har Vitor Roque gjort 17 mål samt åtta assist på 61 tävlingsmatcher för Athletico Paranaense sedan a-lagsdebuten 2022. Löftet har även gjort en landskamper för Brasilien då han fick hoppa in mot Marocko i en vänskapsmatch nyligen.

Publicerad 2023-06-18 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto