Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Busquets "mycket nära" Inter Miami

Sillybloggen

Sergio Busquets har meddelat att han lämnar Barcelona efter 18 år när hans kontrakt löper ut i sommar. 34-åringen är därmed på jakt efter en ny klubbadress och senaste tiden har han kopplats ihop med Inter Miami samt en flytt till Saudiarabien (Al Nassr och Al Hilal).

Nu kommer uppgifter som gör gällande att spanjoren är på väg att ta rygg på sin tidigare lagkamrat Lionel Messi till MLS.

På söndagskvällen uppger nämligen Mundo Deportivo att Inter Miami är “mycket nära” att värva Busquets, efter att stora framsteg gjorts i förhandlingarna under dagen. Även om ingenting är klart ännu väntas det hela bli officiellt inom kort, då endast detaljer återstår mellan parterna.

Spanska RAC1 har samma uppgifter och menar att 34-åringen har accepterat ett treårskontrakt från Inter Miami, där han nu alltså ser ut att göra Messi sällskap. Klubben ägs som bekant av David Beckham.

Annons

Totalt noterades Sergio Busquets för 18 mål samt 45 assist på 722 matcher i Barcelona-tröjan. På meritlistan finns även 143 landskamper för Spanien.

Publicerad 2023-06-18 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto