Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: HBK har nobbat BP-bud på Johansson

Sillybloggen

Halmstads BK-forwarden Alexander Johansson, 23, stod i fjol för 16 mål på 25 matcher när bollklubben gick upp till allsvenskan, men har i år fått varierat med speltid med fyra starter och fem inhopp under säsongsinledningen i allsvenskan.

Nu uppger Hallandsposten att HBK nobbat ett bud på Johansson från IF Brommapojkarna. Johansson är samtidigt själv öppen med att han vill ha mer speltid.

– Situationen har blivit lite som den blivit. Jag fick inte utdelning i början och hamnade vid sidan och jag tänker att för min egen utveckling är det bra om jag kommer till ett ställe där jag spelar vecka in och vecka ut för att ta nästa steg, säger han till HP och fortsätter:

– Om det är köp eller lån… det är ganska viktig för mig om de köper för då visar de att de satsar på en ganska mycket. Samtidigt är det inte fel att bli utlånad heller. Det viktigaste är att jag får spela vecka in och vecka ut.

Annons

Johansson bekräftar samtidigt också, för tidningen, att det finns intresse både i Sverige och utomlands. Forwarden har i grunden kontrakt med klubben över 2024.

Publicerad 2023-06-19 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto