Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

AIK-ryktade Fossum om framtiden: "Stora ambitioner"

Sillybloggen

AIK rapporteras vara på jakt efter förstärkningar, och har kopplats ihop med den norske mittfältaren Iver Fossum, 26, som nyligen lämnade danska Ålborg.

I helgen uppgav Aftonbladet att Fossums lönekrav i nuläget “verkar vara för högt” för AIK, och nu uttalar sig mittfältaren om sin framtid.

– Först och främst vill jag testa något nytt. Det ska bli väldigt spännande att se vilka möjligheter som dyker upp. Jag tittar främst utomlands, norska klubbar är inte med i planen nu, säger han till norska Eurosport och fortsätter:

– Jag har stora ambitioner. Jag har ambitioner om att gå till en bra klubb och utvecklas vidare som fotbollsspelare. Bli bättre och bättre, jag är fortfarande inte så gammal, så jag vill utvecklas vidare.

På frågan om vilka länder och ligor som är relevanta för honom är svaret:

Annons

– Jag tycker att det är svårt att säga eftersom det kan vara väldigt olika. Jag är öppen för det mesta så länge det är en bra klubb och en bra plan.

Fossum vill vidare inte svara på om det i dagsläget förs några konkreta samtal. Han har tidigare även en bakgrund med spel i tyska Hannover och i norska Strømsgodset.

Publicerad 2023-06-26 09:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto