Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sport: Stort saudiskt bud att vänta på Kessié

Sillybloggen

Franck Kessié har inte lyckats ta en ordinarie startplats i Barcelona sedan han anslöt som bosman från Milan förra sommaren. Nu kommer uppgifter som gör gällande att mittfältaren kan komma att lämna den katalanska storklubben.

Sport hävdar att saudiska Al-Ahli vill värva Kessié och är redo att erbjuda honom “ett stort miljonkontrakt på tre år”. Enligt tidningen vill 26-åringen själv gärna fortsätta i Barcelona men kan acceptera en flytt ifall han får beskedet att han inte längre är önskvärd, och i sådana fall är ett lukrativt erbjudande från Saudiarabien frestande.

Barcelona kommer att kräva cirka 30 miljoner euro (motsvarande ungefär 352 miljoner svenska kronor) för att släppa ivorianen, enligt Sport. Tidningen menar att ett avgörande möte med huvudtränare Xavi Hernández väntar för att bestämma framtiden.

Annons

Totalt har Franck Kessié noterats för tre mål samt tre assist på 43 matcher i Barça-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2026.

Publicerad 2023-06-27 22:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto