Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Dif-rykte kring Logi Tómasson slås ner: "Stämmer inte"

Sillybloggen

Enligt podcasten Dr. Football har Djurgården kommit överens med den isländska storklubben Vikingur om en övergångssumma för ett köp av Logi Tómasson, 22. Uppgifterna gör gällande att affären kommer slutföras inom de närmaste dagarna men att vänsterbacken direkt lånas tillbaka till Vikingur resten av säsongen.

Sajten fotbolti.net har plockat upp uppgiften och tagit den vidare till Vikingus sportchef Kári Árnason, som själv spelade för Blåränderna mellan 2005-2006 under sin aktiva spelarkarriär. Svaret?

– Det stämmer inte, säger Árnason till fotbolti.net, och berättar att det inte pågår några förhandlingar med Djurgården.

– Men jag kan inte säga om de är intresserade, det måste du kolla med deras folk.

Inget konkret bud på Logi Tómasson ska finnas på bordet i nuläget, hävdar Kári Árnason. 22-åringen har gjort tre mål samt fem assist på 29 tävlingsframträdande i Vikingur-tröjan sedan a-lagsdebuten, och på meritlistan finns två landskamper för Islands landslag.

Annons

Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till slutet av 2025.

I dagarna uppgav Expressen att Djurgården är överens med tidigare Elfsborg-vänsterbacken Rami Kaib, senast i Heerenveen, om en övergång.

Publicerad 2023-06-28 19:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto