Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Romano: Leicester på väg att värva Winks

Sillybloggen

Leicester åkte ur Premier League i fjol men det verkar inte stoppa klubben från att spendera pengar på nyförvärv. Enligt uppgifter har man gjort klart med Conor Coady från Wolverhampton, och nu påstås man vara på väg att värva ytterligare en spelare.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger på onsdagskvällen att Leicester bara är detaljer från att värva Harry Winks, 27. Den obligatoriska läkarundersökning är bokad vilket vanligtvis är sista steget innan en övergång slutförs, vid positivt utfall.

Romano hävdar att övergångssumman landar på omkring tio miljoner pund, motsvarande cirka 136 miljoner svenska kronor. På onsdagen blev det klart att Leicester i sin tur säljer sin storstjärna James Maddison till Tottenham i en övergång som sägs vara värd 550 miljoner kronor.

Harry Winks kom till Tottenham redan som sexåring, 2002. Därifrån tog han sig hela vägen upp till a-laget där han noterats för fem mål samt sex assist på 203 matcher.

Annons

Bortsett från fjolårets lånesejour i Sampdoria har 27-åringen representerat Spurs hela sin karriär.

Publicerad 2023-06-28 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto