Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:21
Nästa

Avbryt
Försök igen

Zaniolos flört med Juventus: "Varit en supporter sedan barnsben"

Sillybloggen

Det var i vintras som Nicolo Zaniolo lämnade Roma för Galatasaray. Under den gångna säsongen blev det totalt 28 matcher, sju mål och fyra assist i både Italien och Turkiet.

Nu öppnar den offensive mittfältaren för en återkomst till Serie A.

Han flörtar öppet med Juventus.

– Jag är öppen för allt, inklusive att stanna i Galatasaray. Uppenbarligen är Juventus just Juventus, även utan Champions League-spel eller europeisk fotboll, säger han till La Gazzetta dello Sport enligt bold.dk.

Han medger att han är svag för Juventus.

– Jag har varit ett fan av Juventus sedan jag var barn och min idol är (Paul) Pogba. Det kommer att göra mig väldigt stolt att spela i Juventus, för det är en stor klubb. 

– Men jag upprepar: Om möjligheten gör alla tre parter glada – Galatasaray, Juventus och jag – så är det mycket välkommet. Annars är jag glad över att stanna i Turkiet, säger Zaniolo till La Gazetta dello Sport.

Annons

Förutom Roma har 23-åringen också representerat Inter och Fiorentina. Hans kontrakt med det turkiska storlaget sträcker sig till 2027.

Publicerad 2023-06-29 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto