Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Anderlecht värvar Dolberg

Sillybloggen

Kasper Dolberg hade en stökig fjolårssäsong och var utlånad till både Sevilla och Hoffenheim. Den 25-årige dansken tillhör egentligen Nice, men nu står det klart att han lämnar Ligue 1-klubben permanent.

På fredagen blev det nämligen officiellt att Anderlecht värvar Dolberg. Forwarden har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till juni 2027 och köps loss för en övergångssumma på omkring fem miljoner euro, motsvarande knappt 60 miljoner svenska kronor, enligt belgiska Het Laatste Nieuws.

Totalt blev det 24 mål samt sju assist på 85 matcher i Nice-tröjan för Kasper Dolberg. Tidigare i karriären har han även representerat Silkeborg samt Ajax, och på meritlistan finns elva mål på 40 landskamper för Danmark.

Annons
Publicerad 2023-07-07 22:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto