Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inter vill värva Sommer och Trubin

Sillybloggen

Inter rapporteras förhandla med Manchester United om en försäljning av förstemålvakten Andre Onana, och uppges nu titta på andra målvaktsalternativ inför nästa säsong i Serie A.

Enligt transfer-journalisten Fabrizio Romano har Inter nu inlett samtal för en värvning av schweizaren Yann Sommer, 34, från Bayern München. Sommer uppges toppa Inters önskelista före ukrainaren Anatolij Trubin, 21, till vardags i Sjachtar Donetsk.

Samtidigt rapporterar La Gazzetta dello Sport och Sky Sport Italia att Inter kan ta in båda målvakterna. Sommer uppges vara värd sex miljoner euro, motsvarande 71 miljoner svenska kronor, medan Trubin sägs vara värd tio miljoner euro, drygt 119 miljoner kronor.

Sommer kom i vintras till Bayern från Borussia Mönchengladbach som ersättare till skadade Manuel Neuer. Han har kontrakt till sommaren 2025. Trubin är i sin tur fostrad i Sjachtar och sitter på ett kontrakt som löper ut sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2023-07-07 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto