Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Telegraph: Inter lägger nytt Lukaku-bud

Sillybloggen

Romelu Lukaku var utlånad till Inter förra säsongen men tillhör egentligen Chelsea, som han har kontrakt med till 2026. Den 30-årige forwarden har dock varit tydlig med att han vill fortsätta sin karriär i Milano – och inte i London.

Hittills har klubbarna inte lyckats komma överens om detaljerna för en övergång och ett bud har redan nobbats, då Chelsea kräver omkring 40 miljoner pund (motsvarande ungefär 555 miljoner svenska kronor) för att släppa Lukaku.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att ett nytt bud planeras.

På söndagen uppger The Telegraph att Inter kommer att lägga ett bud på 35 miljoner pund (cirka 486 miljoner kronor) inklusive bonusar på 30-åringen nästa vecka. Då återstår att se ifall Chelsea accepterar det erbjudandet eller om förhandlingarna mellan klubbarna behöver fortsätta.

The Telegraph hävdar vidare att Lukaku, som har tackat nej till flera bud från Saudiarabien, är villig att offra nästan en miljon pund (knappt 14 miljoner kronor) i lön per år för att flytta tillbaka till Inter permanent. Belgaren har även avvisat Juventus.

Annons

Totalt har det blivit 78 mål samt 23 assist på 132 matcher i Inter-tröjan för Romelu Lukaku, som utöver fjolårssäsongen även representerade klubben mellan mellan 2019-2021.

Publicerad 2023-07-09 21:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto