Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: FCK har fått 158-miljonersbud på Haraldsson

Sillybloggen

Enligt sajten transfermarkt.com har FC Köpenhamn sålt spelare för över 60 miljoner euro, motsvarande drygt 700 miljoner svenska kronor i dagens valutakurs, senaste två åren. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den danska storklubben är på väg att göra ytterligare en jätteaffär.

Tidningen B.T. hävdar nämligen att franska Lille har lagt ett bud på Hákon Haraldsson, 20, värt över 100 miljoner danska kronor (nästan 158 miljoner svenska kronor). Även Foot Mercato har samma uppgifter.

FCK har bekräftat att man förhandlar med en icke namngiven klubb om att sälja den offensive, isländske landslagsmittfältaren. Det återstår att se ifall parterna kommer överens och lyckas slutföra en affären.

Lille slutade på femte plats i Ligue 1 förra säsongen.

Hákon Haraldsson fostrades i isländska IA Akranes innan han tog steget till FC Köpenhamns akademi 2019. Sedan debuten i a-laget har det blivit nio mål samt åtta assist på 58 matcher för 20-åringen.

Annons
Publicerad 2023-07-12 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto