Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Betis säljer Canales – tar in ersättare från Barcelona

Sillybloggen

Sergio Canales har varit en konstant i Real Betis sedan flytten från Real Sociedad 2018. Men nu kan tiden i Andalusien vara förbi för den spanska landslagsmannen.

Enligt uppgifter från Relevo förbereder mexikanska Monterrey ett bud på 20 miljoner euro, motsvarande 230 miljoner kronor, för mittfältaren.

Om värvningen skulle gå i lås, skulle det innebära ett tungt tapp för klubben, som slutade sexa i la Liga under den gångna säsongen. Men enligt uppgifterna har Betis identifierat Canales ersättare.

Enligt uppgifterna rör det sig om Barcelona-mittfältaren Alex Collado, som inte har lyckats ta någon plats i Xavis lagbygge.

Sport uppger att planen är att Colladolämnar Barcelona gratis, men samtidigt kommer katalanerna ha en vidareförsäljningsklausul på 30 procent inskrivet i det nya avtalet.

Annons

Collado har endast svarat för två ligaframträdanden i Barcelona och har under karriären varit utlånad till Granada och Elche i den spanska högstaligan.

Publicerad 2023-07-16 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto